© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

RC Amsterdam-Arena, medeorganisator RYLA 2016.

Ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten van een groep jonge mensen staat centraal in het Rotary Youth Leadership Award (RYLA) op 11 en 12 maart 2016 in Amsterdam. Aan de hand van een door Rotary opgezet managementspel worden de leiderschapskwaliteiten van deze jonge mensen verder ontwikkeld.

De doelgroep bestaat uit jonge mensen die nog studeren (HBO tot academisch) of die aan het begin (ca. 2 jaar werkervaring) van hun carrière staan en affiniteit met leiderschap en/of management hebben. De kosten bedragen rond de 375 Euro per deelnemer, deze kunnen door een eventuele werkgever of een Rotary Club gesponsord worden.

Het programma bestaat uit een welkomtborrel en diner voor een informele kennismaking op vrijdagmiddag de 11e (inclusief overnachting) waarna de volgende dag in groepen aan een casus wordt gewerkt.

Rotary Clubs Amsterdam-Arena, Amsterdam-Nieuwendam, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Blauw en Diemen van de regio Amsterdam Buitengewoon hebben zitting in de stuurgroep en zorgen voor de randvoorwaarden. De individuele leden van de clubs wordt gevraagd ‘handjes te leveren’ voor diverse werkzaamheden, onder andere begeleiding van de deelnemers in het weekeinde zelf. Daarnaast zullen ze worden gevraagd kandidaten te werven. Ook andere clubs in Nederland wordt gevraagd om deelnemers aan te dragen.

Meer informatie over Ryla en Ryla 2016? Kijk op: http://www.rotary.nl/d1580/activiteiten/ryla/archief/2016/

En https://www.facebook.com/RYLA1580.

Voor meer informatie kunt u ook terecht bj de Stuurgroepleden: Anneriek Verhoef (voorzitter) anneriek.verhoef@viavi.nl, Jolande van der Wiele (secretaris) jvanderwiele@hetnet.nl, Paul te Bokkel (penningmeester) paul@tebokkel.com, Tahir Bodha Tahir.Bodha@willems.eu, Ryan Ramdien Ryan.ramdien@gmail.com, Geert Bakker geertbakker@ziggo.nl en Bernard Melchers b.melchers@hoekstraenvaneck.nl