© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Oogstfeest Lhee-Dwingeloo 2024

Ontmoet Rotaryclub Beilen bij het Oogstfeest Dwingeloo 

Afbeelding met tractor, transport, wiel, truck

Automatisch gegenereerde beschrijving 

Zaterdag 10 augustus is de Oogstdag Dwingeloo 2024 in Lhee. Er zullen zo'n 40 demonstraties zijn van oude ambachten en op de braderie staan ongeveer 60 kramen. Rotaryclub Beilen heeft één van deze kramen. 

Goed doel ‘Muziek voor ieder kind’ 

We willen deze dag namelijk aandacht vragen voor ons project ‘Muziek voor ieder kind’.  

Muziek maken en zelf een instrument leren bespelen is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Maar niet ieder kind heeft de (financiële) mogelijkheid om muzieklessen te volgen. Rotaryclub Beilen zamelt via diverse activiteiten geld in, zodat kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om muzieklessen te volgen, hier wel de kans voor krijgen. 

Oesters 

Afbeelding met ongewerveld dier, oester, schelpdier, schelp

Automatisch gegenereerde beschrijvingTijdens het Oogstfeest verkopen we speciaal voor dit goede doel oesters. Niet om op te eten, maar prachtig beschilderde oesters. Er zijn diverse afbeeldingen, die in elk interieur passen. 

Ontmoet leden van de Rotaryclub Beilen 

Nieuwsgierig naar wat de Rotary doet? Je mag natuurlijk ook altijd even langskomen om een praatje met de leden van Rotaryclub Beilen te maken. Je leert dan niet alleen ons, maar ook het gedachtengoed van de Rotary zelf kennen. We heten je van harte welkom. Niet alleen tijdens de Oogstdag, maar zeker ook daarna.  

Meer weten? 

Wil je meer weten over Rotaryclub Beilen of over ons goede doel ‘Muziek voor ieder kind’? Kom naar de Oogstdag in Lhee. We staan in straatdeel 3, kraam 352.  

Kan je 10 augustus niet? Kijk dan op onze website: www.rotary.nl/beilen/ voor meer informatie, of stuur een mailtje naar rotaryclubbeilen@gmail.com