© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Charles Groenhuijsen blikt in Lelystad terug op de Amerikaanse verkiezingen

RC Lelystad organiseert op woensdagavond 20 november een terugblik op de Amerikaanse verkiezingen van twee weken daarvoor. De gerenommeerde spreker en journalist Charles Groenhuijsen geeft een deskundige terugblik op de verkiezingsrace, de resultaten en verwachtingen.

Met zijn jarenlange ervaring als verslaggever in de Verenigde Staten en zijn scherpe analyses, neemt Groenhuijsen zijn toehoorders mee op een boeiende reis door de complexe wereld van de Amerikaanse democratie. Wat waren de belangrijkste thema’s in de aanloop naar de verkiezingen? Wie zijn de belangrijkste spelers en wat zijn de gevolgen voor Europa en de rest van de wereld?

In de inspirerende lezing “The Day After” (vol persoonlijke verhalen, humor en indrukwekkende feiten) ontrafelt Charles Groenhuijsen de verkiezingsprocessen en legt hij de vinger op de zere plek. Voor een politieke junk, of gewoon wanneer men nieuwsgierig is naar hoe de uitkomsten van deze verkiezingen ons leven gaan beïnvloeden.

Na de lezing (in het Van der Valk hotel te Lelystad) is er ruimte voor een interactieve gedachtenwisseling. De opbrengst van de lezing gaat naar Stichting Het Vergeten Kind.


MEER INFO EN AANMELDEN...