UIT DE CLUBS...

 
klik op de rode marker(s) om naar de activiteit te gaan - of scroll naar beneden...

  • Leekstermeerwandeltocht

    Op zaterdag 25 mei a.s. organiseert Rotary Groningen-West voor de 17e maal de Leekstermeerwandeltocht. Een jaarlijks wandelevenement dat in onze regio en ook daarbuiten inmiddels een begrip is geworden. Het aantal deelnemers is door de jaren heen uitgegroeid tot ruim 1.000 per keer. Ook dit jaar zijn er mooie routes uitgezet rond of langs het Leekstermeer en door het fraaie natuurgebied De Onlanden. U kunt kiezen uit vier afstanden van respectievelijk 10, 17,5, 25 en 40 kilometer. Start en finish zijn traditioneel bij Infocentrum Landgoed Nienoord in Leek. Op deze plek en ook onderweg is er op diverse plekken een muzikaal onthaal wat bijdraagt aan een gezellige sfeer.


    MEER INFO EN INSCHRIJVEN...

  • DISCON 2024

    Rotaryclub Pekela nodigt u met genoegen uit voor de jaarlijkse DISCON, hét Rotaryfeest voor alle leden in ons district. Dit jaar zal deze districtsconferentie plaatsvinden op 25 mei 2024 in theater vanBeresteyn in Veendam. Het thema zal "energie" zijn, passend bij de dynamiek van onze regio als de energy gateway to Europe.

     

    MEER INFO EN AANMELDEN...

  • Samen in actie voor werelderfgoed De Wadden

    In het weekend 7-9 juni komt Rotaryclub Gemert-Brakel-Laarbeek naar Dokkum. Dit vanwege het feit dat ze iedere 5 jaar iets speciaals doen en waarvoor ze dan ook apart sparen. Nu had men Dokkum uitgekozen en ons benaderd met de vraag of we op zaterdag de 8e een gezamenlijke actie konden doen waarbij 'de handen even uit de mouwen moeten'. Ze komen met ongeveer 60 (!) personen en hebben dus ook een hotel afgehuurd.

    MEER INFO...

  • Publiekslezing Mathilde Stam

    Op 7 mei 2024 zal Mathilde Stam een boeiende lezing houden getiteld "Als je kennis wilt doorgeven moet je het verschil durven maken". Deze lezing, georganiseerd door Rotaryclub Zuidlaren-Anloo, vindt plaats in het Brinkhotel Zuidlaren, gelegen aan Brink O.Z. 6, Zuidlaren. De inloop begint om 19.00 uur, gevolgd door de aanvang van de lezing om 19.30 uur. Afronding uiterlijk om 1 uur. Toegang is gratis voor alle geïnteresseerden.


    MEER INFO...

  • Welke voetafdruk laat de zorg achter?

    Heeft duurzaamheid in het zorgpad de aandacht? Lisanne Kouwenberg is arts-onderzoeker en PhD-kandidaat in het Amsterdam UMC, waar ze onderzoek doet naar de klimaatimpact van zorgpaden. Onlinelezing hierover bij Rotaryclub Leefklimaat op dinsdag 7 mei om 19.30 uur.


    MEER INFO...

  • Koningsdag uitwisselingsstudenten

    Van de 13 internationale uitwisselingsstudenten die dit jaar in Nederland zijn, waren er 6 in Emmen om Koningsdag te vieren...

     


    LEES VERDER...