FELLOWSHIP


Rotaryfellowships zijn internationale groepen die een gemeenschappelijke passie delen. Deel uitmaken van een fellowship is een leuke manier om vrienden over de hele wereld te maken, een hobby of beroep te verkennen en je Rotaryervaring te verbeteren. Hier een kleine selectie...

 

MEER INFO...

 

In de maand juni staat voor Rotary International het thema "fellowship" centraal. 

 

Dit wordt alweer mijn laatste maandbrief.  Het thema "fellowship" is een prachtig thema om afscheid mee te nemen, want als er iets is wat ik meegekregen heb tijdens mijn jaar als gouverneur is het wel Fellowship. Tijdens vrijwel alle voorgesprekken met het bestuur bij mijn clubbezoeken kwam fellowship naar voren als één van de belangrijkste kenmerken van de desbetreffende club.

Dat betekende dan niet alleen dat je het als leden van een club gezellig hebt met elkaar maar ook dat je er voor elkaar bent in moeilijke tijden. Bovendien is het ook fellowship wat ik bij elke club ondervonden heb. Vraag aan een willekeurige gouverneur wat voor hem/haar het leukste was tijdens het gouverneursjaar, dan is het antwoord vrijwel altijd: de clubbezoeken.

Het zijn de prachtige ontmoetingen die je dan hebt en de mooie gesprekken die gevoerd worden. Hier zal ik dan ook met veel plezier aan terug denken. Wellicht herkennen jullie zelf dit gevoel ook als je wel eens bij een andere club op bezoek bent geweest in Nederland of daarbuiten. Je wordt altijd gastvrij ontvangen en dat is toch wel iets bijzonders. Ik zou het ook fijn vinden om als ik oud-gouverneur ben, toch weer eens bij jullie langs te komen, bijv. wanneer jullie een leuk project of activiteit hebben.


Graag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor alle fellowship die ik dit jaar ondervonden heb.

 

Ook heel veel dank voor iedereen die in het afgelopen jaar een bijdrage heeft geleverd aan de maandbrief en natuurlijk aan onze webmaster Koos Schoe die er telkens weer voor zorgde dat alles er prachtig verzorgd uitzag.