© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotaryclub aanwezig op inwonersdag Heemstede

De Gemeente Heemstede nodigt ieder jaar haar nieuwe inwoners uit om kennis te maken. 

Op zaterdagochtend 14 september werden de inwoners die vanaf juli 2023 in Heemstede zijn komen wonen, hartelijk welkom geheten door burgemeester Falgun Binnendijk (die overigens sinds 3 weken zelf ook in Heemstede met zijn gezin woont). 

Het was een heus een feestje rondom het raadhuis, mede dankzij een prachtig herfstzonnetje. Op het plein stonden diverse stands van onder meer WIJ Heemstede, de politie, Podia Heemstede, Kom In Mijn Tuin, Winkelcentrum Heemstede/BIZ en…. Rotaryclub Heemstede! 

De Scouting bakte voor de ingang van het gemeentehuis lekkere pannenkoeken; de gemeente had voor een gasfornuis en koekenpannen gezorgd. 

Onder het genot van een kopje koffie en een heerlijk taartje hebben wij gesproken met verschillende nieuwe inwoners. We hebben onder meer verteld waar Rotary voor staat. Ook gesproken over onze succesvolle Openlucht Bios in de Haven van vorige week zaterdag, waarvan de opbrengst bestemd is voor de verschillende Scoutingsclubs die Heemstede kent. 

De Nieuwjaarsduik op 1 januari aanstaande in de Haven van Heemstede is in onze gesprekken met de nieuwe inwoners uiteraard ook genoemd! Het was een gezellige zonnige zaterdagochtend in het Heemsteedse.