Running Diner
Running Diner
Webmaster
Binnen Rotary is het de gewoonte dat de inkomend voorzitter 1 of 2 avonden organiseert waarbij leden bij elkaar thuis komen. Ook wel genoemd fire-side meetings genoemd. In kleine groepjes heb je tenslotte andere gesprekken dan in de grote groep.
12 januari 2012 lanceerde Freek Blanke een Running Diner. 6 kookteams op 6 locaties met ook weer 6 “consumerende” teams. De “consumerenden” wisselen tussen de gangen steeds van locatie. Uiteraard eten ook de koks mee. En zo wisselt per gerecht de samenstelling aan de tafels!!
Alle koks hadden zich flink uitgesloofd. Zodoende was het een leuke en bovenal smakelijke avond voor de leden en hun partners.
Kok Edmund Walma
3x aan tafel in huize Muste/Hamel:
Kookteam in huize Matheij
Kok Gemke Jager
Dit is waarschijnlijk een momentopname van Bir Muste in kookstand.
Huize Mulder: voorgerecht
Huize Mulder: hoofdgerecht
Huize Mulder: toetje!
Kok Hans Barnard
Het nagerecht bij “Restaurant Van Riet”